top of page

meer over

just say yes

shutterstock_147345248.jpg

Just

say

Just say YES staat voor vooruitgang!

Een heldere, rechtlijnige en strategische aanpak, gesteund op gedrevenheid, bracht ons ertoe Just Say Yes op te starten, met een no-nonsense aanpak en continuïteit als handelsmerk.

Wij zijn geen veel te groot agentschap, dat majestueuze gebouwen moet onderhouden en schoonmaakpersoneel moet inhuren om hun bureaus schoon te maken, wij werken met de "clean desk policy" en heel veel vaste en betrouwbare partners om het werk beter te verdelen maar vooral betaalbaar te houden!

Laat ons Just Say Yes even voorstellen: een bedrijf met vele verdiepingen en met een brede expertise. Een bedrijf met open deuren én de gezellige drukte van zijn enthousiaste medewerkers. Een bedrijf voor en met creatief talent waar u zich meteen welkom voelt.

Regionale, nationale en internationale klanten voelen zich hier thuis. Een ervaren gesprekspartner gidst u bekwaam langs uw hele communicatietraject: van strategisch advies over concept tot en met de realisatie van uw project en de opvolging ervan.

Ontdek de boeiende en aanstekelijke communicatiewereld van Just Say Yes . Een wereld waarin uw product, uw evenement of dienst de hoofdrol speelt.

Bij Just Say Yes zijn er veel verdiepingen omdat er zo veel disciplines zijn. U vindt er zowel strategisch advies, planmatige structuur, als alles voor uw communicatie onder één dak. Met op elke verdieping een andere expertise. De kennis en ervaring vanop elke verdieping leidt samen tot verrassende synergieën.

Uw communicatieproject krijgt er vaste vorm, vanaf de eerste brainstorm of brainplot en de strategische keuzes tot en met de productie en de opvolging. En allemaal onder het kritische oog van uw unieke gids-contactpersoon.

Die detecteert wat u nodig heeft en vertaalt uw behoeften voor de verschillende medewerkers en afdelingen. Dat zorgt voor vlotte communicatie tussen u en ons. De comfortabele werksfeer en de efficiëntie van Just Say Yes straalt af op wat we voor u realiseren. U integreert onze projecten naadloos in uw marketingmix.

Onze diensten

Uw producten en diensten profileren en verkopen: daarvoor is Just Say Yes uw ideale partner. Van strategie tot implementatie. Van communicatie-architectuur tot conversie.

Denk, creëer en werk uit! Dat zijn de pijlers waarmee we u gidsen door uw hele communicatietraject. We ontwerpen, realiseren en activeren efficiënte communicatiedragers en -middelen.

Bij Just Say Yes vindt u de sturing hiervan onder één dak.

Deskundige medewerkers werken met innoverende marketingtechnieken en informatietechnologie om voor u een competitief voordeel te realiseren. Dat doen we voor business-to-business, business-to-consumer, social profit en culturele organisaties, kortom voor iedereen.

En dat doen we met kennis van zaken, met oog voor detail en met meetbaar resultaat.

Events horen daar ook bij, hier heeft onze ervaring en kennis van communiceren een meerwaarde aan elk van uw event.  Uw huwelijk wordt tot in de puntjes afgewerkt, geen enkel detail zal vergeten worden, want zelfs de ceremonie is bij ons in goed georganiseerde handen!  Die lijn trekken we door naar bedrijfsevents, beurzen, festivals en zoveel meer, leer ons kennen en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page