top of page

ONLINE

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2020

Online communicatie met meetbaar resultaatJust Say Yes bvba gidst u bij elke stap van uw online traject. Van strategie, over DNS-registratie, tot en met optimalisatie van online marketingcampagnes. Met kennis van zaken, oog voor detail en zin voor resultaat.

We ontwikkelen uw online strategie en de nodige tools, zoals websites, e-shops of apps en activeren ze aan de hand van SEO, SEA, e-mailcampagnes, online bannering of social media advertising … Online communicatie via de juiste kanalen die zorgen dat de boodschap effectief overkomt.


“There is a human being behind every Tweet, post, blog and e-mail, remember that! ”

Online strategie


Een fijn uitgekiende online strategie is de dag van vandaag onmisbaar om een effectieve weboplossing te ontwikkelen en de juiste communicatiekanalen in te zetten. Bij Just Say Yes beginnen we daarom steeds met een Webaudit en een Online marketing analyse.


Lees meer...Concept en creatie


We denken creatieve concepten uit die naadloos passen binnen uw online strategie, de juiste doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie.


Lees meer...Websiteontwikkeling


We ontwikkelen voor u een online platform dat perfect is afgestemd op de doelen, taken en behoeften van uw doelgroep. Dit doen we met Websiteontwikkeling en E-shopontwikkeling


Lees meer...DNS-registratie


Geen website zonder domeinnaam. Wij helpen u de juiste domeinnamen te registreren zodat u uw organisatie, merk of product veilig kunt stellen.


Lees meer...Online marketing


We zetten voor u online marketingcampagnes op, analyseren, optimaliseren en rapporteren. Altijd met uw online strategie als leidraad. Maar we doen dit onder de vorm van een doordacht stappenplan op maat, dit kan volgende stappen bevatten:


  1. Web Analytics - Google Analytics

  2. Search Engine Optimization

  3. Search Engine Advertising - SEA

  4. Google AdWordsSocial media

  5. E-mailmarketingcampagnes

  6. Marketing automation


Lees meer...Apps - Digitale publicaties


Nood aan een app of digitale publicaties om zo efficiënt mogelijk met uw doelgroep te communiceren? Wij wijzen u de weg!


Lees meer...

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page