top of page

OFFLINE

Bijgewerkt op: 7 mrt. 2020

Sterke offline communicatie blijft ook in het internettijdperk onmisbaar en versterkt zelfs uw online communicatie. Hiervoor combineren we bij Just Say Yes de kracht van creativiteit en effectiviteit.Offline is springlevend


Offline heeft meer bestaansredenen dan ooit tevoren. De tijd waarin online toepassingen als ‘nieuwe media’ bestempeld werden ligt alweer achter ons. Er is opnieuw ruimte voor sterke, efficiënte en rake offline communicatie.

Online communicatie wordt alleen maar versterkt door creatieve offline publicaties. Die zorgen voor beleving.


“LIFE is what happens when you go offline.”

Offline staat voor een brede waaier aan mogelijkheden:


  • De perfecte typografie

  • Lay-out en beeldvorming in functie van de communicatie

  • In het oog springende formaten

  • Speciale afwerkingen in drukwerkAsset management


Just Say Yes werkt met een geïntegreerd assetmanagementsysteem. Software, hardware, workflow en kleurbeheer zijn volledig geüniformiseerd. Alle foto’s, illustraties, logo’s worden – net zoals de opmaken – bewaard in ons Interactief Digitaal Archief (IDA). In pixel of vectorformaat.

Hiermee kunnen onze klanten hun beelden en publicaties 7 dagen per week de klok rond downloaden in elke gewenste resolutie.Concept en creatie


Wij vertalen strategieën in tastbare concepten. Het zijn uitgangspunten voor vormgeving in woord en beeld.


Lees meer...Logo en huisstijl


Consistentie kenmerkt effectieve communicatie. Een doordachte huisstijl zorgt voor herkenning en samenhang in al uw marketing- en bedrijfscommunicatie. Uw corporate identity heeft een impact op het imago en de reputatie van uw organisatie.


Lees meer...Offline tools


Wij verzorgen uw offline communicatie. Van brochures en catalogi tot advertenties, gepersonaliseerde direct mailings, huisstijldocumenten en presentaties. Met veel gevoel voor esthetiek, klare taal en altijd met uw doelgroep voor ogen.

Just Say Yes heeft gezien haar jarenlange ervaring met KMO's en multinationals een ijzersterke reputatie opgebouwd op het vlak van offline communicatie.


  • Direct mail

  • Brochures en folders

  • Catalogi

  • Advertising

  • Verpakkingen

  • Print- en drukwerk


Lees meer...Beeld


Er vindt een ware beeldexplosie plaats. Allerlei vormen van visuele content zijn aan een onstuitbare opmars bezig, onder andere door de aanwezigheid van beeldschermen overal om ons heen.

Hoe kan u deze trend optimaal benutten voor uw marketing? Hoe zet u als bedrijf beeld effectief in om een merk een identiteit te geven en de dialoog met uw klanten te verstevigen? Dit kan onderandere met fotografie, videografie of animatie...


Lees meer...Signalisatie


Gedreven door een passie voor architectuur en design adviseren, ontwerpen en realiseren we een meerwaarde door communicatie in een omgeving te integreren. Zowel indoor als outdoor.


Lees meer...


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ONLINE

Commentaires


bottom of page