top of page

EVENTS

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2020

De kracht van ontmoeting is van onschatbare waarde voor uw externe en interne communicatie. Wij helpen u om uw klanten, medewerkers of relaties een uniek moment van beleving aan te bieden.Ontmoetingen met een boodschap.

Veel bedrijven zijn op zoek naar synergieën tussen hun online & offline communicatie, maar vergeten hierbij de kracht van de ontmoeting in de fysieke wereld. De menselijke interacties waar er met elkaar gepraat wordt en kennis wordt overgedragen.

Inhoudelijk onderbouwde en creatieve events bezorgen nochtans een exclusieve meerwaarde aan uw externe en interne communicatie. Het persoonlijk contact tijdens deze ontmoetingen bevordert de relaties.

Just Say Yes helpt u om uw klanten, medewerkers of relaties een uniek moment van beleving aan te bieden. Hierbij kunnen we instaan voor de organisatie van uw event, de locatie de aankleding, de uitwerking en zoveel meer...


“Some people look for a beautiful place. Others make a place beautiful.”

Als eventorganisator helpen wij u om mensen samen te brengen. We ondersteunen uw activiteiten zowel op inhoudelijk, logistiek als culinair vlak.

Just Say Yes analyseert uw doelstellingen en ontwikkelt inhoudelijk onderbouwde, creatieve events. Specifiek gericht naar uw doelgroepen. Persoonlijke interactie is en blijft de meest effectieve manier om vertrouwen te winnen en uw doelgroep daadwerkelijk een merk, product of dienst te laten beleven.

Strategische events versterken uw corporate identity. Events op basis van kennisdeling en interactiviteit creëren goodwill en vertrouwen. Strategische events hebben zelfs een zekere impact op één of meerdere hoekstenen van uw corporate identity. Het is daarom van doorslaggevend belang om uw doelstellingen te definiëren vooraleer u start met de organisatie van uw event.


Onze eventverantwoordelijken gidsen u door de complexiteit van uw event en de eventcommunicatie. Zij detecteren uw noden en zorgen samen met de diverse medewerkers en afdelingen binnen Just Say Yes voor passende oplossingen.

Het resultaat is een vlotte communicatie, een comfortabele werksfeer en een verhoogde efficiëntie.


Hoe gaan we te werk?


We starten met een Brainplot, een originele benadering die vooraf alle eventmogelijkheden en ideeën in kaart brengt. Tijdens de Brainplot worden ideeën gegenereerd en getest op hun relevantie en haalbaarheid.


Daaruit groeit een concept.

De ideeën die via de Brainplot werden ontwikkeld worden omgezet in verrassende creaties en meer tastbare zaken. Verschillende invalshoeken worden naast elkaar geplaatst en vertaald in een concreet actieplan dat maximaal rekening houdt met uw doelgroepen en doelstellingen die u wilt bereiken via het organiseren van een event.


Implementatie

Tijd voor actie. Het goedgekeurde concept wordt gerealiseerd. Locatie, sprekers, catering en entertainment worden met zorg uitgekozen. We stellen alles in het werk opdat uw event vlekkeloos verloopt.


Wilt u ontdekken welke meerwaarde Just Say Yes voor uw event kan betekenen.

Neem snel contact op!

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page